05. april 2020, 02:01
KATALOG MOBILNIH APLIKACIJ
Seznam mobilnih aplikacij v športuMobilna aplikacija Ikona Opis Povezava
EuroBasket 2013 Official
EuroBasket 2013 Official
Uradna mobilna aplikacija evropskega košarkarskega prvenstva 2013 v Sloveniji.
@life
@life
Mobilna aplikacija @life vam bo pomagala pri krepitvi zdravstvene rezerve in nadgrajevanju zdravja ter vas na ta način usmerila v zdrav način življenja. Z mobilno aplikacijo lahko beležite športne aktivnosti, spremljate svojo telesno težo, srčni utrip, krvni tlak in telesno maščobo, izvajate psihološke vaje in avtogene treninge, opravljate testiranja (Cooperjev test, Rockport test, Step test), pravilno izvajate športne vaje s pomočjo video animacij, opravite učinkovit test odpornosti na stres, stresne ogroženosti in psihičnega počutja, spremljate svoj napredek, vzpostavite povezavo s pasom za beleženje srčnega utripa ter sinhronizirate podatke z @life spletnim portalom.
Aktivni.si
Aktivni.si
Aktivni.si je glasnik zdravja, gibanja, uravnotežene prehrane, dobrega počutja in pozitivnega duha. Vsebine so namenjene moškim in ženskam, poseben poudarek je na videovadnicah in sodelovanju s strokovnjaki z različnih področij.
Team Slovenia
Team Slovenia
Mobilna aplikacija s podatki o slovenskih športnih na poletnih olimpijskih igrah London 2012.
Endomondo
Endomondo
Endomondo omogoča avtomatsko beleženje vadbe uporabnika (npr. tek, kolesarjenje). Uporabnik lahko spremlja podatke o svoji telesni dejavnosti s pomočjo mobilnega telefona z vgrajenim GPS signalom ali preko Garmin naprave. Podatki se beležijo tudi na spletni strani, kar omogoča spremljanje telesne dejavnosti v daljšem časovnem obdobju.
UEFA.com
UEFA.com
Mobilna aplikacija mednarodne nogometne zveze UEFA.
AllSport GPS
AllSport GPS
Allsport GPS je vadbena aplikacija za mobilne telefone v kombinaciji s spletno stranjo. Uporablja GPS za beleženje statističnih podatkov o vadbi. GPS omogoča aplikaciji natančno merjenje statistike vadbe, kot so ritem, hitrost, čas in opravljena razdalja. Aplikacija omogoča uporabnikom ogled opravljene poti na zemljevidu.

1 - 7 / 8